Elektriske barbermaskiner bør udskiftes hvert par år

På nuværende tidspunkt har de fleste af barbermaskinerne på markedet en levetid på 2-3 år.For at bevare barbermaskinens oprindelige tilstand anbefales det, at bladet og bladets mesh (bladfolie) udskiftes som helhed hvert andet år.Den vigtigste faktor for at få en ren barbering med en elektrisk barbermaskine er spidsen.Hvis skærehovedet ikke udskiftes i lang tid, vil det påvirke effekten.De barbermaskiner, der i øjeblikket er på markedet, kan groft opdeles i turbotype, forkert bladtype og nethindetype.

Bruger elektriske barbermaskiner skum?

Den elektriske barbermaskine er faktisk meget hurtigere, men barberingen er ikke særlig ren, den skal ofte frem og tilbage flere gange, og det føles altid som om der er rester...

Mange mennesker kan lide at bruge en barbermaskine til at barbere deres skæg direkte for at spare på problemer eller vaner.Faktisk anbefales denne metode ikke.Fordi barbermaskinen vil give en masse mikro-ar på hudoverfladen ved direkte barbering, og det er nemt at give problemer som porebetændelse, hvis man ikke er forsigtig.

Elektriske barbermaskiner bør udskiftes hvert par år

Fordele ved at bruge barbercreme

1. Renere barbering.Vi skal vide, at vores skæg er tykkere end den tyndeste kobbertråd, men efter at have været våd og blød, reduceres skæggets hårdhed med 70%.På dette tidspunkt er det meget nemt at barbere.Og den barberer sig meget grundigt.

2. Der vil ikke være skægstubbe klokken fire om eftermiddagen.Mange mænd, der kan lide tørbarbering, vil opdage, at uanset hvilket barberblad de bruger, vil skægstubbene stadig dukke op klokken fire eller fem om eftermiddagen.Vådbarbering kan barbere roden af ​​skægget, så der er ikke sådanne problemer klokken fire eller fem om eftermiddagen.

3. For at beskytte huden er der generelt antiinflammatoriske og hudreparerende elementer i barberskummet.


Indlægstid: 11-feb-2022